Friday, 28 December 2012

Last class

Assalamualaikum...

Rasanya dah lama sangat-sangat tak berblog walking. Nak menulis pulak apatah lagi. Dasar pemalas. Dush-dush. Yeah, too many awesome and interesting things happen in my life lately. Can't describe with words. Kalau orang pandang it just biasa-biasa je, but I feel more than biasa. Hey-hey, last class. Sad sangat. Musim ni dah nak berakhir. Just waiting untuk 4 papers to go then everything completely the end. Pada mata kasarnya lah. Until aku dapat result. Dan aku harap everything is OKAY.

Last class for this final year. Sangat awesome. Im gonna miss u guys. Huhu. You are the real rainbow in my life. Colouring and showering me with so much beautiful rain and bows.

Wait-wait kelas yang terakhir tu adalah minggu lepas. Now, im in a study week mood, but sebenarnya not really study pun. Haila, aku dapat assignment tambahan dari lecturer kesayangan. Thanks sangat. Haip-haip. Buat je lah. Tak yah nak mengomel sangat la Nadiah. Walaupun kau tu bukan rajin sangat. Hew..

Esok adalah last kelas jugak untuk memandu. Duh. Parking kereta dan tiga penjuru belum cekap pun lagi. Tadi dah ulang tayang tengok video parking kereta dan tiga penjuru kat youtube. Ada keyakinan la kot sikit. Kalau tak nampaknya mak kena tambah kelas la before test. Huuu...Doakan saya kawan-kawan!! =)


Tu je nak cakap. Bai

#sory la my language agak rojak sikit. Biasalah dah lama tak makan rojak. Huu.