Wednesday, 17 October 2012

Di kala bercinta dengan thesis

Assalamualaikum...


Bosan.

Keluarkan ini.

Tersengih-sengih.








akhirnya

I love you lah, stupid

erkk...

I LOVE YOU,STUPID



huh

Tak sabar nak sambung baca. Sebab hari tu just baca dalam blog melur jelita. Sekarang dah ada depan mata. Kalau tak kerana aku fikirkan thesis yang kritikal perlukan aku. Sekarang jugak aku habisin ini novel.HOHO. Sabar-sabar.





Erk...anda-anda di luar sana. Silalah dapatkan novel ni. Gerenti terigau-igau. Novel ini dari penulis femes novel AWAK SUKA SAYA TAK? tau tau...

Okeh, sory tak dapat nak review lebih-lebih sebab belum habis baca lagi. Tapi aku gerenti novel ni sama hebat dengan AWAK SUKA SAYA TAK? dah baca kat blog akak Melur Jelita hari tu pun dah ketagih nak lagi, nak lagi. HEHE.


ok bai. 
Assalamualaikum...







No comments:

Post a Comment