Monday, 17 September 2012

Study

Assalamualaikum...



Since my laptop away far from me dan mood untuk buat thesis yang membara tapi hampir terpadam< hope not really terpadam la...because admittance ( betul ke aku eja?) to the 'hospital'...that laptop...kecelaruan ayat...=P

Minggu 1st yang tak bz langsung ditambah dengan cuti hari malaysia sungguh heaven bagi student macam aku..ramai yang amik kesempatan sambung cuti, balik kg, sambung raya..raya pun dah habis ek?

Since umah aku over the mountain, takde lah niat di hati nak berangkat pulang ke kampung halaman hendaknya..ayat purbakala mana aku pakai ni? Abaikan...so aku,yana and dayat ktorang tetap bermastautin di shah alam, well jadi guard jaga kolej yang sunyi sepi ni, then selain tu aku ada aktiviti sendiri, hari sabtu aku gi travel sensorang gi seksyen 2, kihkih..tah pape setakat seksyen 2, anak kucing pun boleh...=p..kat sana aku di ambil oleh akak driving school. Okay, the point is aku pergi kelas belajar memandu...baru kelas teori.. A far away to go... Selain dari tu aku, yana, dayat dan aimi, kitorang travel kat plaza alam sentral, or famous to be called as Pas. Tau-tau lah kalau pompuan merayap kat tempat-tempat macam tu. Haila...dah nama pun pompuan,faham-faham je lah. Then boring-boring rasa macam nak test suara, ktorang pun gi lah karok. Belasah je nyanyi since kitorang punya suara pun sama level je..bohoho...


Hey, hari ni dah hari isnin, cuti yang heaven pun da abes, aku tak tahu nak buat apa hari ni, tapi dalam tak tahu nak buat apa sempat jugak aku habiskan novel 5 tahun 5 bulan by hlovate...sweet. Tak tahu nak cakap sweet yang macam mana. Tapi sweet yang tak mengada. Best.

Aku ingat nak study lah kejap sementara mata belum mengantuk lagi ni. Nak study buku KPP ni. Moga lulus cemerlang lah hendaknya. Amin..


#This is positive stress...hehe

No comments:

Post a Comment