Saturday, 8 September 2012

Assalamualaikum...

Musim kembali ke sekolah telah menjelang. Hari isnin ni dah start kelas. Tapi itu bukan bermakna aku sudah berada di hostel. Belum. Yelah, tarikh pendaftaran kolej untuk student lama bermula hari Ahad ni. Jadi aku masih lagi dok bergoyang kaki kat rumah. Malam esok baru naik bas ke Shah Alam.

Semester ini adalah semester yang terakhir setelah 2 tahun berhempas pulas di shah alam. Hope that this coming semester akan melipat gandakan kesungguhan dan usaha aku. Lelebih lagi thesis. Walaupun terasa macam thesis aku ni tak berapa nak bergerak berikutan tajuknya yang accidentally given to me, membuatkan aku tak berapa gembira. But still aku kena make a lot of effort untuk pastikan aku boleh grad on time. Insya Allah.

Huh. Sebenarnya rasa macam tak sabar nak habiskan semua ni. Sebab rasa tak sabar nak buat kerja yang aku lebih suka. Hoho. Walaupun aku tak pasti kerja ni akan berjaya atau tak, tapi I'll try make hard effort on it. Sebab bila buat benda yang kita suka. Kita takkan merasa berat. Jadi sudah tiba masa aku pilih kerja yang boleh buat aku gembira dan ikhlas. InsyaAllah...amin..

Other than that. I hope that everything is going to be, okay. 

#Semoga segala ujian yang telah di lalui, sedang di lalui, dan akan di lalui bakal menambahkan kecintaan terhadap Nya. Semoga ditambahkan iman dan semoga di kuatkan iman, supaya ujian yang dilalui tidak terasa berat. Amin..

No comments:

Post a Comment