Monday, 24 September 2012

Addicted to this....

Assalamualaikum...

Tengah-tengah dok wat thesis aku layan lagu-lagu kat youtube. Dayat ada ajar aku cara nak download lagu dari youtube guna realplayer. Gambar dia ummph...cantekkk. Sebelum-sebelum ni aku malas nak mendownload sendiri sebab tak pandai guna real player ni. Lepas tu kan aku ter addict la pulak dengan satu lagu yang aku rasa ada dua version ni. Memang dua version lah aku rasa. Okeh, layan je lah.






Macam mana? Best tak? Tak kesah lah aku terlambat menyedari kehadiran video ini ke, wohaa. Yang pasti aku suka giler dengan Hao Ren ni. Cute kan dia. Hehe. Aliff Aziz pun best jugak. Hihi. Ok bai.


4 comments:

  1. Hahaha... Boleh la tahan... Akhz! ^_^

    ReplyDelete
  2. video stream kne block.. tak dapat view T__T tapi tau r ssape hao ren tu.. em.. aku download youtube guna site bawah ni je.. mudah dan cepat! ^^

    http://keepvid.com/

    ReplyDelete
  3. Err dedua lagu ni tak pernah dengar. Kiranya akak lagi lambat la ni? :P

    ReplyDelete