Tuesday, 1 May 2012

Dugaan~~

Assalamualaikum....

Bukak je FB, on je YM terus kena saiko....

Hai, dah bape page wat interim?

Erk

Hai, 10 page


Owh, sama lah, tak tau nak tulis apa dah ni

Paling best bila baca post kawan-kawan kat FB

Aku rasa nak muntah, pengsan, mulut berbuih, gara-gara nak siapkan thesis


Cis

Yang paling bagus kenkawan tolong support

It's okay, tu tandanya kau kena jumpa bomoh

Dan dia jawab

nk xnk mmg kne jmp bomoh aka dukun da...nme die en.halim...esk aku kne jmp...waaaaaaaaaaa!!kronik3...

kawan yang sangat supportive balas


en halim best! hidup en halim!

dan empunya diri balas

hahaha....hidup en halim...mampuih aku....kne sembur ngn die esk...kah3!


Mat ko doakn aku ek..mntak2 die jampi srapah cket2 je..tkut bbuih aku nnt...huhuhu(tkut3)


Hahaha, sindrom-sindrom kena hantar interim report kat supervisor esok- sory pudin aku amik korang punya chat tanpa kebenaran, bhahaha


Kesimpulannya : pulun dan pulun lagi tapi tak nak la sampai berbuih mulut, tak pasal-pasal tak sempat habis degree. choiiii!!!


Papepun kawan-kawan sekalian. All the best for tomorrow!!!


5 comments:

  1. Ho! Gara2 thesis! Apa2 pun all the best okay :D

    ReplyDelete
  2. Owhh sedang menyiapkan thesis kah? Ok wish u the best...mesti boleh punya...ingat..
    Purple menggegar hebat!

    ReplyDelete
  3. liselle, lady winsor, zubect

    thanx u so much =D, I'm almost done!! =)))))

    ReplyDelete
  4. aku pernah gak alami bende ni.. tambah sv aku tiap2 minggu nak tengok progress ngan something new pasal aku nye tajuk thesis.. lagi kne jumpe bomoh X_X

    ReplyDelete