Wednesday, 25 April 2012

Wordless Wednesday


Re-read this novel once again
Falling in love with the story line once again
and the characters as well ^___^

Oh, yeah, I used to make review about this novel before
click here!! AWAK SUKA SAYA TAK?

10 comments:

  1. Replies
    1. hehe, baru teringat saya pernah buat review pasal novel tu, nanti klik link awak suka saya tak kat atas tu yea, have nice wednesday!!

      Delete
  2. Hohoho rajinnya,Sy jrg dpt hbiskn buku tebal2 eheheheh XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau cerita best memang rajin nk habiskan walaupun tebal, hehe =D

      Delete
  3. salam... kita pun dah ada buku ni. tak sempat nak baca lagi... serius kawan kata best aku beli aja....

    ps: ooooo.. akupun peminat tegar ungu gak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat2 best, cepat2 baca tau, hehe

      p/s: hohoho...yeahh, geng!!

      Delete
  4. banyak lagi sekali novel yang same? macam betul2 best je novel ni.. hmm.. kne suruh akak beli ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2 best, tak rugi beli, cepat2 beli tau, pssstt dengarnya dah cetakan ke tujuh sekarang ni. =D

      Delete
  5. kalau kita dah suka tu,mesti nak reread banyak kali kan?hehehe

    ReplyDelete