Sunday, 29 April 2012

Hope everything is going to be okay

Assalamualaikum...


Sejak kebelakangan ni banyak perkara mengejutkan berlaku

Gempa bumi, Tsunami <--------------- Walaupun dah berlalu tapi still harap dan berdoa ianya takkan berulang lagi, Amin

Erm...Bersih??

Whatever la kan. Tapi tu bukan point aku kat sini?

The point is, aku harap dia baik-baik aje...don't be sick. Because you are one of the reasons I want to live happily. 


5 comments:

  1. Betul,mcm bencana dah terjadi U.U.Adakah ini balasan kpd org yg telah membinasakn bumi ini??? Huhuhu betul skrg kita hanya mampu berdoa supaya terpelihara dr bncana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep, semoga kita semua sentiasa di bawah lindungan Nya. Amin

      Delete
  2. Replies
    1. si dia? haha, tak lah, orang yang lebih penting dari si dia =D

      Delete
  3. yupp..
    kte kena sntese brsedia shaja fizikal dan mental dgn apa yg bakal brlaku.. :)

    peace yo(Y)

    ReplyDelete