Thursday, 1 March 2012

DEJAVU (preview)

Assalamualaikum....

note pad naruto sila dapatkan di kedai-kedai berhampiran, aku tak jual dan bukan aku punya =P CREDIT  TO GOOGLE

Ehem...aku terjumpa sebuah buku kecil..lebih kepada note pad kecik kat rumah aku ni. Bila aku belek-belek kat dalamnya ada contengan-contengan merapu. Kat laman yang lain pulak ada lah list barang dapur yang mak aku tulis..hahar...Belek-belek lagi terjumpa lak karya entah siapa. Sebuah cerpen kot. Tahun tulis tak dapat dikenal pasti. Siapa penulisnya? entah siapa...erkk..ermm...tak pelah aku bagi je lah nama dia entah siapa. Ermm...ada tak sesiapa nak baca kat sini? Haha...Tak pelah, sebelum buku note kecik ni dijadikan contengan-contengan yang akan menghapuskan cerpen nih eloklah kiranya aku menaip balik cerita itu di sini sebagai bentuk keabadian sebelum di makan anai-anai...harhar...Ye ye je aku nih...

(Tetiba aku rasa aku patut buat entry lain je....)


Sebelum itu di ingatkan yang cerpen ini bukan lah cerpen cinta yang ada ayat tangkap leleh, nak kata kisah cinta, tak delah sangat kot. Motif cerita ini di tulis tidak dapat di kenal pasti. Tapi aku rasa lah mungkin si penulis ni saja nak mengisi waktu-waktu sengang dengan menulis cerpen yang macam ini.


Kan aku dah cakap aku patut buat entry lain je sebab sampai ke sudah aku belum lagi menaip cerita tu...haha. Okeh lah, anggap je lah ni sebagai preview...eceh...BEST SANGAT ke..aci nak gempak je kau ni...kuikuikui...

Tak pelah aku larik dulu....huhuhu....nanti aku nak ngedit dulu cerpen dari ENTAH SIAPA nih. Best ke dia tulis entah lah...

p/s : pfttttt....TAK BEST PUN, NYESAL NANTI BACA!!








3 comments:

  1. Blog it out!!! :DD nak baca jugak! heee :3

    ReplyDelete
  2. hahaha..bab list barang dapur mak sememangnya sentiasa terselit dlm buku nota kita..^^

    ReplyDelete
  3. iya lah...pah sudah tak tahu kisah apa...heheheh

    ReplyDelete