Wednesday, 7 March 2012

Blog Reviewing By Haruno Hana

Assalamualaikum.....

Aku telah di tagged oleh adik comel Liselle MonCherie untuk join segmen Blog Reviewing By Haruno Hana. First time nih join segmen macam ni. Excited pulak aku...haha. Thanks Liselle!

Kepada sesiapa yang berminat jom kita join segmen ini beramai-ramai. Mengenali antara satu sama lain, mengenali cerita hidup, bertukar-tukar informasi, menjadi terinspirasi antara satu sama lain. Why not kan? 



Kalau berminat boleh la klik banner di atas dan akan terus bawak anda terbang ke blog Haruno Hana untuk info yang lebih lanjut...okeh!!

hmmm...nak tag sape yea...

boleh? ^___^










4 comments:

  1. thanks tag akak, tapi rasanya tak dapat nak join, syarat utama kena follow blog penganjur, tapi butan follow akak bermasalah, sampai sekarang tak berfungsi, tak dapat nak follow mana2 blog...akak pun dah tak tahu macam mana nak buat lagi ngan masalah tu

    ReplyDelete
  2. Blogwalking here...
    cik iena follow your blog..
    follow my blog juga ye(^_~)
    www.ienaeliena.com

    ReplyDelete