Thursday, 19 January 2012

Happy Ending or Sad Ending??

Assalamualaikum...... =)

Alhamdulillah...akhirnya berakhir sudah paper terakhir untuk sem ni...huaaa...happy!!

Happy kah? Tadi kan jawab paper Construction Technology!! Ala..subjek yang buat aku dan classmate aku terketaq2 tu....

Masya Allah...aku masih terketaq lagi masa jawab soklan tadi...haishhhhh...walaupun takdek lah terketaq macam parkinson tapi masih la berdebar...kuat tol penangan subjek ni..kan Dayat kan!!agak-agak kalau lah Dr. A masuk jaga time exam tadi, mau aku pengsan kat situ...bhahaha...banyak la kau punya imaginasi MP..pang*

Takde lain yang aku harap, melainkan aku dan kawan-kawan aku sama-sama lulus subjek ni, kita nak grad sama-sama kan YANA & DAYAT kan!.... ;)

Waktu pagi yang indah untuk mengulangkaji dan menghafal... =)





Masa jawab tadi aku dah tak boleh pikir apa dah, aku bantai apa yang aku tau jer, mula lah terasa segala macam nota underpinning, shoring, wall cladding and sebagainya nak tak nak je keluar. Dalam masa yang sama ada jugak yang dengki kat aku dalam kepala ni bagitau...eh dah siap boleh balik la, da abes paper daa..jawab je apa yang kau tak tau (bengom) okeh, aku rasa nota -nota tadi masih berlegar-legar dalam otak aku...thats's why lah...wahhh wahhh genius (genius kau)

Okeh..apa kita nak buat malam ni ye Dayat...okeh Dayat sedang hanyut dengan filem magika nya...so, aku kat sini berblogging sambil dok jauh-jauh dari Dayat... =p

Hai, Mona...kita nak buat bisnes tudung bawal la nanti, jangan lupa kontek...(tetiba)

Eh, baru aku pasan, tajuk aku happy ending or sad ending yea...

Anyway...this is the best...happy ending!!!


Jom layan lee hong ki...




Tak dapat pergi konsert FT Island..sebab tak tau bile, sebab tak nak ambik tau pun, dan sebab memang tak nak pergi pun...bhahaha...walaupun aku suka budak kiut yang rap dalam lagu-lagu dorang tu...so cuteeeeeeee...okeh done, aku tau aku sudah tersasar topic....bai














No comments:

Post a Comment