Wednesday, 28 December 2011

TIMELESS

ASSALAMUALAIKUM.....

EHEM...tiba-tiba rasa nak tulis something random yang tak dek kena mengena dengan nota ringkas yang aku tengah buat sekarang...nak kasi release sket stress...asyik menghadap nota construction technology ni bikin tegang urat kepala. Tapi ada something yang kasi aku semangat untuk terus buat keje pada hari yang indah ini...wuhuuuu....TIMELESS~~





UHUKK..MV ni sebenarnya sangat sedih...baru tengok MV belum tengok cerita dia betul-betul lagi. Dah la aku ni sensitip sket bila tengok citer sedeh2 neh (gedik)...eh, citer dia pasal apa hah?? aku nak tengok lah...baru jer siang tadi godek laptop and tetiba pulak terjumpa MV ni dalam laptop aku, bila masa lak aku amik MV ni? Ngan mimi ker dengan si kembar tu eh??? 

But wait...
apa kena mengena dengar lagu ni boleh kasi aku semangat nak buat keje? Takdek motif langsung aku neh.....haishhh...patut lagi sedeh, ni lagi semangat pulak...tapi yang pasti, aku dah dengar lagu ni nak dekat doploh kali dah hari ni, campur yang english version nyanyian kelly clarkson dengan justin guarini sekali....

Aku try google, cari maksud timeless...mwahahaha...maksud nya kat situ 'tak habis-habis'...patutlah tak habis-habis aku dengar lagu ni..asyik dok ulang-ulang je pakcik google oiii....

Kalau ikut kefahaman aku sendirilah, maksud dia 'tak cukup masa', 'tak sempat' atau lebih sweet lagi 'eh, aku tak dek masa lah, boleh tolong cepat sket tak kalau kau nak mengarut kat sini pun'

Erkkk....rasa nak bagi penampo je kat diri sendiri...

Jom dengar yang english version pulak, pun best!!!




Okeh, boleh la berkaraoke sekarang.....

Tengok yang version dia tunjuk xiah TVXQ dengan Zhang Li Yin nyanyi pun lagi best...sebab dorang nyanyi penuh perasaan sebab tu lah MV tu ada lagi feeling kat situ...and so that la setelah berzaman aku baru nak mula minat TVXQ terutama Xiah..vokal dia memang mantap lah...

0keh ni hah aku kasi satu lagi vid yang dorang nyanyi (rajin pulak aku malam ni yea)...


OKeh, yang ni part 2 punya, yang mula-mula tadi part 1, apa motif ada part 1 and part 2 pun aku tak tau, maybe kesinambungan cerita pasal siwoon...oh yea...siwon pun ader dalam neh...i like i like (gedik, sila abaikan ini)

0keh, enjoy...CHILL LAH...nak sambung SHORING pulak...

SHORING IS CARING???? (Sila abaikan)







No comments:

Post a Comment