Saturday, 31 December 2011

Picture of me

Assalamualaikum.....


Today...before we end up 2011...I want to randomly talk about everything...which is dengan erti kata lain...tak de motif punnnnnnnnnn....bhahahaha....

So boring of me....

Just wanna share some picture, which is gives me thousand meaning...repeat again...THOUSAND MEANING (perlu ke nak repeat, MP hoii)

It was spontaneous picture while i make revision this whole day...wuhuuu.....(ye ke whole day kau study?)

Erkk...emm..opkos la ader main-main sket....T_T

0keh...layan je lah nih...tak payah nak membebel lebih-lebih....

series kau.....final exam tahun depan.....

lambat lagi............pe barang study awal-awal.......

lek luuuuuuuuuu.....enjoy ah derrr........

(cobaaaaaannnnnnn)




i know...i can't choose both of you at the same time...
i know......i was too greedy.....
i know....i will mess up........
i know........both of you really important to me....
so important...
so....i end up.......
choose both you......bha hahaha
because you two make me hapyyyyhhh.....

who know him? hands up? yeah...you..no no...you you...yes yes...
he is si woon...you are right...
if you met him some where tell him that
i gaseumi mureoyo...
not you.....but me....hihihihi



i state a law that chocolate have a good chemistry with law...
law is bitter but chocolate is sweet...
i try to mix chocolate and law...
but it end up...
chocolate is better...mwhahaha....

tonight my friends will celebrate new year somewhere in dataran shah alam or I-CITY
i just end up here...
in my lovely room...
just to say.....
happy new year....!!!!!
semoga tahun 2011 yang akan meninggalkan kita telah beri kita ruang yang secukupnya untuk kita berubah matang ...
mahupun untuk berjaya....
jangan end up this 2011 by saying i don't have wishes that come true yet this 2011
berusaha kah sudah untuk merealitikan impian itu walaupun ianya tidak berjaya?
yeah...kalau dah berusaha tapi still tak berjaya...that mean awak dah berjayalah....
berjaya dalam berusaha untuk mendapatkannya....caya lah....daebakkk...bukan debob yea...(means that hebat)
yelah...bukan kah sia-sia je bila tahun 2012 dah nak berakhir pun akan cakap benda yang sama

cane ni bro, gua punya wish 2011 yang gua sambung sampai 2012 tak jadi-jadi pun bro, gua rimas ni bro, gua rimas!! gua dah doa...xjadi-jadi pun bro...ce bagi doa lain..


ek eleh...kecoh jer...doa je?? tak dek usaha apa barang, bro

oh...camtu ek bro??nape tak gitau awal-awal
ek eley....lu ni bikin panasss jer...len kali usaha, doa dan tawakal...tu baru lah best...pakej tu...ek eley kau ni...
ok bro...daebakk

erkkkk...perlu ke aku buat contoh camni....larikkkkk


aku ternampak ex aku post (ternampak ker?)
dah dia friend list aku opkos la nampak...
dia post...

share this if you end up 2011 by still being single



perlu ke bro? cakap je la nak tarik simpati....kuikui...
any way bro, kita sama-sama single...
what so problem about it....
single means awesome babe....

so for my ex...
wat rilex suda...
hope you will find your true love...
nothing to be regret....

just thank for used to be a part of my life

L0VE IS BEAUTIFUL?? HOW??

ERK...


OHHH.....okay...that all for now...need to digest my construction law againnnn....papepun SELAMAT TAHUN BARU 2012...

DELETE segala file yang penuh dengan virus
FORMAT dengan file baru...
Atau buang je dalam recycle bin...
Beli yang baru...tak yah pening-pening kepala...

Apa MOTIF????

LArikkkkk.....

OKeh....i come to you, my notes...dun worry....T_T
















No comments:

Post a Comment