Saturday, 31 December 2011

Picture of me

Assalamualaikum.....


Today...before we end up 2011...I want to randomly talk about everything...which is dengan erti kata lain...tak de motif punnnnnnnnnn....bhahahaha....

So boring of me....

Just wanna share some picture, which is gives me thousand meaning...repeat again...THOUSAND MEANING (perlu ke nak repeat, MP hoii)

It was spontaneous picture while i make revision this whole day...wuhuuu.....(ye ke whole day kau study?)

Erkk...emm..opkos la ader main-main sket....T_T

0keh...layan je lah nih...tak payah nak membebel lebih-lebih....

series kau.....final exam tahun depan.....

lambat lagi............pe barang study awal-awal.......

lek luuuuuuuuuu.....enjoy ah derrr........

(cobaaaaaannnnnnn)




i know...i can't choose both of you at the same time...
i know......i was too greedy.....
i know....i will mess up........
i know........both of you really important to me....
so important...
so....i end up.......
choose both you......bha hahaha
because you two make me hapyyyyhhh.....

who know him? hands up? yeah...you..no no...you you...yes yes...
he is si woon...you are right...
if you met him some where tell him that
i gaseumi mureoyo...
not you.....but me....hihihihi



i state a law that chocolate have a good chemistry with law...
law is bitter but chocolate is sweet...
i try to mix chocolate and law...
but it end up...
chocolate is better...mwhahaha....

tonight my friends will celebrate new year somewhere in dataran shah alam or I-CITY
i just end up here...
in my lovely room...
just to say.....
happy new year....!!!!!
semoga tahun 2011 yang akan meninggalkan kita telah beri kita ruang yang secukupnya untuk kita berubah matang ...
mahupun untuk berjaya....
jangan end up this 2011 by saying i don't have wishes that come true yet this 2011
berusaha kah sudah untuk merealitikan impian itu walaupun ianya tidak berjaya?
yeah...kalau dah berusaha tapi still tak berjaya...that mean awak dah berjayalah....
berjaya dalam berusaha untuk mendapatkannya....caya lah....daebakkk...bukan debob yea...(means that hebat)
yelah...bukan kah sia-sia je bila tahun 2012 dah nak berakhir pun akan cakap benda yang sama

cane ni bro, gua punya wish 2011 yang gua sambung sampai 2012 tak jadi-jadi pun bro, gua rimas ni bro, gua rimas!! gua dah doa...xjadi-jadi pun bro...ce bagi doa lain..


ek eleh...kecoh jer...doa je?? tak dek usaha apa barang, bro

oh...camtu ek bro??nape tak gitau awal-awal
ek eley....lu ni bikin panasss jer...len kali usaha, doa dan tawakal...tu baru lah best...pakej tu...ek eley kau ni...
ok bro...daebakk

erkkkk...perlu ke aku buat contoh camni....larikkkkk


aku ternampak ex aku post (ternampak ker?)
dah dia friend list aku opkos la nampak...
dia post...

share this if you end up 2011 by still being single



perlu ke bro? cakap je la nak tarik simpati....kuikui...
any way bro, kita sama-sama single...
what so problem about it....
single means awesome babe....

so for my ex...
wat rilex suda...
hope you will find your true love...
nothing to be regret....

just thank for used to be a part of my life

L0VE IS BEAUTIFUL?? HOW??

ERK...


OHHH.....okay...that all for now...need to digest my construction law againnnn....papepun SELAMAT TAHUN BARU 2012...

DELETE segala file yang penuh dengan virus
FORMAT dengan file baru...
Atau buang je dalam recycle bin...
Beli yang baru...tak yah pening-pening kepala...

Apa MOTIF????

LArikkkkk.....

OKeh....i come to you, my notes...dun worry....T_T
















Friday, 30 December 2011

Feel Bad

ASSALAMUALAIKUM....


Entry Serious # tak best pun


Aku hadir di sini kerana masa lalu...
Aku berada di sini kerana masa lalu yang kejam...
Aku berdiri di sini kerana masa lalu yang membenarkan


Aku akui ini dunia baru...
Dunia ini lebih bahagia dari masa lalu...
Dunia ini lebih adil




Dia sebahagian dari masa lalu aku...
Tapi kini lebih teruk dari aku...


I feel bad, very bad...


Because I hate him...
Yes, I hate him so much...
I'm sorry I can't handle this..
I just feel so sorry for you..
Still wondering how can you spend your life with him...
Still wondering, my friend...


I hate him, but I throw it on you..


I was hypocrite when I talk with you nicely...


I hate your smile because I know it just a temporary...


When he come back...he will kill your smile...


When i try to avoid you, just please don't find me...


Because I feel want to kill him when I see you...


I was bad...


Let me go...


Don't talk with me nicely...


Don't buzz my YM


Don't ask me why i was silent...


and please don't share any cent of your credit to me...


makes me feel very bad...more and more..


Why I be like this? Because I was very bad, very cold...


I always mad at you, lost my temper on you...Just hate me!


I'm not your fiancee...I'm a girl that can hurt you other than your fiancee...


Trust me!


I'm not good...


I just can pray for you girl that, one day you can realized that he is not good for you..


or


Maybe...he can change


But my heart feel that he will not change...


I'm sorry once again...


I know you are actually being tested by Allah s.w.t


This test doesnt burden you or you already feel this is hard?




But not...


Because your love toward him so ridiculous...


Allah is testing you...I hope your story will have happy ending...




But i really hope that one day...or maybe faster than one day...


You're realised that...




ALLAH LOVE YOU MORE THAN YOU KNOW...









































LAPAR

ASSALAMUALAIKUM...



HI...here in the morning, craving for food...

Actually, aku tengah men denda diri sendiri....

MAKAN ROTI JE DINNER HARI NI...

PADAN MUKA...

PETANG KEMARIN HAVING THIS...




AND THIS...




AND 2 cheezy wedges

and 1 koslok n 1 kentang putaq (besaq punya!!!)

pepsi botol besaq    (opkos lah aku bukan orang kedah, perlis mahupun pulau pinang)


of course la tak makan sorang-sorang tapi bersenang hati bersama-sama dengan nana and yana di KFC setelah bersenang hati jugak menyiapkan assignment... (be positif kan)


Ayam tiga ketul sorang (hambek kau)


Tapi sebenarnya ktorang pakai kupon yang ada sorang hamba Allah ni bagi time aku dok tengah buat keje kat bilik study...TENQ, arigato, kamsahamida, merci and makacih sebab menyokong pengeluaran wang keluar dari bank kami....


Sebenarnya tak kenal pun sapa budak yang baik hati yang bagi kupon tu kat aku..erkk...

Sekali bayar, RM54.00....wink....;)

Government tax dia...makk aihhh...murah bebenor..boleh dapat cheezy wedges lagi satu kot (dengan perasaan nak mintak cheezy wedges lagi satu)

Kenalah RM 18 sorang....(bertuah betol)

Kenapa tak pergi ramai-ramai??

Sebab...tak dek sapa yang sudi melabur kat KFC di kala petang kemarin, hanya kami bertiga that craving for KFC a lot...( kami ke aku? cett).

Tapi tak pe lah..... nasib baik aku peminat KFC yang tegar....
Then we eating, gossiping, huha huha (secara sopan, kuikuikui) tak bole blah

Berbalik kepada malam ni tadi..

So, selepas dinner bersama roti gardeniar and peanut...

Keluar kejap pergi perjumpaan mentor dan mentee kolej...

Jumpa Dayat kat sana and fill this form....







Habis jer perjumpaan and sebelum balik bilik aku tanya Dayat...

Ada maggi tak? (caitt...kata nak men denda diri sendiri)






Horayyy....TENQ DAYAT for your megi....wink... ;)

Yes, esok I can Having my normal meals....

Bagus jugak strategi ni..

Menggalakkan kemasukan duit ke dalam bank....( tak de nye nak masuk sangat)

Tapi jangan amalkan selalu....Tips yang paling baik untuk berjimat adalah berpuasa, dapat jimat duit, dan dapat pahala lagi......=)

0KEH, BETTER GET SLEEP BEFORE AKU MEMBEBEL LEBIH BANYAK LAGI BENDA-BENDA MENGARUT!!!















Wednesday, 28 December 2011

TIMELESS

ASSALAMUALAIKUM.....

EHEM...tiba-tiba rasa nak tulis something random yang tak dek kena mengena dengan nota ringkas yang aku tengah buat sekarang...nak kasi release sket stress...asyik menghadap nota construction technology ni bikin tegang urat kepala. Tapi ada something yang kasi aku semangat untuk terus buat keje pada hari yang indah ini...wuhuuuu....TIMELESS~~





UHUKK..MV ni sebenarnya sangat sedih...baru tengok MV belum tengok cerita dia betul-betul lagi. Dah la aku ni sensitip sket bila tengok citer sedeh2 neh (gedik)...eh, citer dia pasal apa hah?? aku nak tengok lah...baru jer siang tadi godek laptop and tetiba pulak terjumpa MV ni dalam laptop aku, bila masa lak aku amik MV ni? Ngan mimi ker dengan si kembar tu eh??? 

But wait...
apa kena mengena dengar lagu ni boleh kasi aku semangat nak buat keje? Takdek motif langsung aku neh.....haishhh...patut lagi sedeh, ni lagi semangat pulak...tapi yang pasti, aku dah dengar lagu ni nak dekat doploh kali dah hari ni, campur yang english version nyanyian kelly clarkson dengan justin guarini sekali....

Aku try google, cari maksud timeless...mwahahaha...maksud nya kat situ 'tak habis-habis'...patutlah tak habis-habis aku dengar lagu ni..asyik dok ulang-ulang je pakcik google oiii....

Kalau ikut kefahaman aku sendirilah, maksud dia 'tak cukup masa', 'tak sempat' atau lebih sweet lagi 'eh, aku tak dek masa lah, boleh tolong cepat sket tak kalau kau nak mengarut kat sini pun'

Erkkk....rasa nak bagi penampo je kat diri sendiri...

Jom dengar yang english version pulak, pun best!!!




Okeh, boleh la berkaraoke sekarang.....

Tengok yang version dia tunjuk xiah TVXQ dengan Zhang Li Yin nyanyi pun lagi best...sebab dorang nyanyi penuh perasaan sebab tu lah MV tu ada lagi feeling kat situ...and so that la setelah berzaman aku baru nak mula minat TVXQ terutama Xiah..vokal dia memang mantap lah...

0keh ni hah aku kasi satu lagi vid yang dorang nyanyi (rajin pulak aku malam ni yea)...


OKeh, yang ni part 2 punya, yang mula-mula tadi part 1, apa motif ada part 1 and part 2 pun aku tak tau, maybe kesinambungan cerita pasal siwoon...oh yea...siwon pun ader dalam neh...i like i like (gedik, sila abaikan ini)

0keh, enjoy...CHILL LAH...nak sambung SHORING pulak...

SHORING IS CARING???? (Sila abaikan)







Sunday, 25 December 2011

Through of the Semester 4

ASSALAMUALAIKUM.... =)


Finally, semester 4 pun dah berakhir...wuhuuu...tapi sebelum betul-betul nak habis tu mestilah kena lalui satu ujian yang paling besar yang akan tentukan aku betul-betul jadi manusia tak sepanjang aku kat sini...wakaka..ayat tak boleh blah...


HEY YEAHH... FINAL EXAM...

Yeayyyy...final exam!!hilang akal apa suke final exam??!!...okay, i just try to be positive, so positive can be mine...wuhuuuu....

Sob..sob...papepun...i will miss my part 4 level..you are the best lah...give me tough time tapi still the best sebab dapat lalui satu lagi ujian yang bikin aku jadi manusia yang lebih tough...wuhuuu...(perlu ke ber wuhuu bagai..)..wuhuu... Alhamdulillah.....^__<


So sebagai menghargai part 4 level ni, nak rewind balik citer-citer yang boleh beri aku inspirasi untuk jawab exam nanti (pulak dah ^__^?)...kuikuikui.....erkk...

Bermula dari kelas yang paling aku suka dan berakhir dengan kelas yang paling tough (tak bermakna aku tak suka, still suka...sebab try to be positive in that class eventhough my friends heart already jumping a lot...but i was cool there (cool lah sangat)...yeahhh...i was cold...erkk..i mean...cool + cold..erm..yeah..erm...whatever la kau MP)

Kelas paling cold : first time kelas, that is minggu pertama jer, lecturer ni suda mengamuk..mana taknya kira-kira balik student ramai yang hilang..like hello..(her trademark..so cute)..yeah..what we expect for the first week, like heyy..kelas minggu pertama opkos la lecturer busy dengan meeting and banyak kelas cancel...and opkos la ada student yang baru jer datang beberapa hari nak balik rumah sambung raya lepas hantar barang-barang kat hostel..

"Mana pergi nama-nama yang saya sebut tadi?" (dengan suara yang sangat garang)

Erkk...kitorang satu kelas tak tahu nak cakap apa....

"Telefon dorang sekarang, saya nak dorang datang sekarang jugak,  tak kisah lah kat mana pun dorang sekarang" sekali lagi angin ribut melanda...

"Sekarang jugak!!!"

Erkk...masing keluarkan henpon... and aku taip mesej

To Yana :
 Yana, kat mana sekarang?

From Yana :
Baru je naik bas, tapi bas tak gerak lagi, kenapa?

To Yana : 
Puan suruh datang sekarang jugak..

From Yana :
Tapi yana dah kat atas bas..

Erk..xdapat den nak nolong lau dah kat atas bas.

Sepanjang kelas bersama pensyarah ni, kitaorang selalu 'sakit jantung'.. Coursework dah bagi awal-awal sem lagi, dan tak ketinggalan tutorial tiap-tiap minggu. Kelas setiap hari khamis, so setiap Khamis malam mesti dah jadi macam parkinson nak siapkan tutorial dia. Nak buat hari lain, series tak sempat sebab hanya khamis malam je free, hari-hari lain telah di booking oleh assignment-assigment and tutorial-tutorial subjek lain (hambek kau banyak gila kot)..Series jadi tak tentu arah...kuikui..aku ingat lagi, aku nak pegang laptop pun sampai terketaq-ketaq...so do with my friends..sampai aku fikir...what the fish jadi macam ni?? terketaq-ketaq bagai...haishhh...

Sapa yang nak ponteng time kelas dia, hmmm...mimpilah...sampai lubang cacing dia cari kau..sapa-sapa yang ter over slept, tak yah nak over slept sangatlah...sat gi henpon kau berbunyi, classmate kau tipon suh datang sekarang-sekarang tu jugak. Walaupun masa tu kelas dia dah nak habis, dia tunggu jugak kau datang. Tapi masa ni la fun..leh tengok persembahan free and yang penting boleh gelak-gelak..hilang stress!! Erkk...sori my friend..I just praise you just now...wuhuuu....

So, setelah 12 minggu kelas dia, tiba lah saat-saat yang di nantikan...presentation day...hellooo...(gedik)
Kung kang kung kang dok present kat depan..before my turn my group member fatin was really nervous..me? i feel not very nervous, but still nervous a little (nerbes jugak okayy) and stay with my notes and think how and what to say in front of the class. Yeah...i'm not really nervous and try not to be nervous...yeayy...sekali naik atas stage...mak aihhh...dup dap dup dap...haissshhh...awat lak nervous ni lak nih, (tah tetiba plak masa atas stage boleh plak teringat time aku g karaoke dengan classmates, kejadah apa plak, tak dek kena mengena langsung, bolehhh takkk????haishhh)...tapi bila dah sampai turn aku untuk present...Alhamdulillah.... Kenapa aku tak nervous sangat at the first place? berbanding sebelum-sebelum nih??? Sebab, Alhamdulillah, i trained my brain to believe that, its gonna be okay..nothing to be nervous at, as long as i know what i wanna say...Alhamdulillah....(try to be positive)

Okay, without realizing or not..to our surprise, her mood soooo gooood at that time...i like that situation a lot..And to my surprise again, she announced our marks of presentation on that day jugak, lepas habis je presentation tu...and guess what...all groups got A...yeahhh A...and she praise us...Wooww...For us this is amazing..So amazing!!! Just like a happy ending...But wait...we got tutorial again after that presentation..and we don't care about our nervous anymore...JUST DO IT..WHAT WRONG WITH IT!!!....

Last class, revision class..she back to the normal..setiap orang akan di panggil nama untuk present kat depan apa yang dia faham tentang bab 1 dan sehinggalah habis bab 8..so guess what lah, semua kelam kabut sebab tak study lagi... Puan pun bagi lah peluang untuk sapa-sapa yang faham dan boleh bagitahu..Kalau lah aku study, nak je aku jawab..haishh...tak perlu kot perkataan kalau..kau kan dah study tapi kelam kabut so kau nervous, so kau lupa (kasi penyepak laju-laju kat diri sendiri).

OKAY, bab 8 pun dah habis...so she announced, okay, sape yang belum bercakap lagi hari ni sila bangun..so ramai gila lah yang bangun, tinggal lah dalam sepuluh orang duduk..

"OKay, semua yang berdiri ni sila naik atas stage dan hiburkan kami"

So like..what??




Dengan muka yang tak rela, semua memulakan persembahan of the year...lalalalalala...........

Okay, enough with that fun...after that we gather in the circle and recite the yaasin as our ending of the class  of this semester and having our class meal with fun, salam peluk cium dengan puan..except lelaki lah..At the end..We are ended the class with happy ending...kan Dayat kan!! Bukan sebab dia belanja kita makan, tapi ini memang betul-betul happy ending punya wooo...ok bai...(belum nak ending lagi kalau tak lepas lagi exam ni, pulak tu paper ni yang paling last before dapat balik bercuti, memang happy ending betullah)

P/S : Terharu kot bila puan cakap take care tau, kat sorang-sorang bila ktorang bersalam ngan dia. Sebenarnya thanks for everything,puan!! Alhamdulillah dari awal sem lagi masa puan marah-marah saya cuba untuk positifkan diri bila saya cakap dalam hati ' dun worry dun worry, i will like her, yes i will' and yeah..saya memang sukakan puan sekarang. Aura positif selalu akan menang kan???

Erkk...so what happen to cooool class??? ermmm..hehehe...apa kata aku sambung lain kali jer..sebab time untuk study suda tiba..........waaaaaa....EXAM FEVER suda maiiii...

CHILL LAH.......ok bai.















Tuesday, 20 December 2011

A day before test



ASSALAMUALAIKUM.....







Yeahhh..esok ada test PP..hari jumaat ader test economy, ader submit itu, ada submit ini..macam-macam...tapi apa kes aku dok ber blog kat sini...satu hapa tak baca pun lagi...okay fine..malam ni terpaksa bersengkang mata lagi untuk study pulak, setelah almost seminggu aku menginap di bilik study, dan takut nak balik bilik sendiri tetengah malam and buat-buat muka cute and tak malu mintak tumpang bilik dayat, sok pagi kul 6.30 aku baliklah...s0key, dayat owez awesome as usual, never give up to entertain me yang kenkadang tah pape...perlu ke perkataan give up tu? actually, we never give up to entertain and help each other..i really love you my friends...wuhuuuu.....

Hari-hari tengok cermin kot2 mata dah jadi macam beruang koala...ader la nmpak sket2 lingkaran api pasifik kat mata aku....O_O....

Tak pe2..yang pasti setiap kali abes je saat-saat cemas macam tu, ianya selalu berakhir dengan perasaan nikmat yang tak tergambar rasanya..Yelah..cuba pikir, kita dah berusaha dan diiringi doa dan tawakal, akhirnya ianya berakhir dengan sangat ohsem...ALHAMDULILLAH...

Sehari sebelum test ini, apa aku tengah buat? Sedang berblogging sambil berfikir dan berdoa supaya hari esok adalah lebih baik dari hari ini..

Randomly speaking lah, tak tahu nak tulis apa, yang pasti aku memang teringin nak tulis sesuatu, whatever walaupun orang pikir, tah pape yang kau tulis ni, tak best langsung!! okay fine!! aku pun rasa tak best jer tapi still nak tulis...kenapa? sebab entry ni aku tulis untuk aku delete lepas beberapa hari di publish kot...mwahahaha..

Aku tanya dayat ( tetiba masuk bab dayat)... dayat suka baca blog tak? tanpa dia tahu yang aku ada blog yang huduh ini...
 Then Dayat pun cakap... ermm..bergantunglah, tapi dayat tak suka baca blog yang cerita pasal diri sendiri..
Erkkk...0kay then, Dayat...no hal.. sebenarnya tak ramai orang yang suka baca blog pasal diri orang tu sendiri jugak, tapi ada jugak yang suka macam tu..Aku pulak jenis fleksibel...aku boleh je baca sapa-sapa punya blog yang cerita pasal diri dia sendiri..because aku suka baca kehidupan orang lain..which is i feel that orang lain punya life boleh jadi inspirasi kat diri sendiri...

Even dia cerita pasal mak dia suh pergi kedai beli telur ayam, which is adik dia teringin sangat-sangat nak makan telur ayam, dengan malasnya terpaksa jugak lah dia keluar and tetiba pulak hujan, so, no hal..dia pun pakai lah payung, sampai-sampai kat kedai pulak, kedai tu tutup...so the next plan..macam mana dia nak dapatkan telur ayam tu jugak atau dia just balik rumah and terpaksalah adik dia lupakan pasal nak makan telur ayam rebus percik kicap... terpaksa lah adik dia mencekik kan tekak dengan makan pizza yang dah ready atas meja ...caitttt....kunun-kunun sedih la kan tak dapat makan telur ayam rebus tu...sekali pizza depan mata,haisshhh...tak bersyukur betul punya budak...kasi tibai kapla baru tau...sekian...

Randomly speaking again, aku da tak tau nak cakap apa...Dayat da balik bilik dia (selepas lepak bilik aku tadi) untuk beradu barang sejam dua (caitt..cakap jugak kata tak tau nak cakap apa)..so, my job is, kasi gegar dia punya katil selepas satu jam untuk temankan aku study kat bilik study...0h study room, u're my w0rld, but when people make noise there, that room become my pasar busuk..wuhuuuuu......


So, got to go, need to berjalan ke bawah dan naik bukit untuk sampai ke bilik study itu...wuhuu ayat skema di situ dan di sini jugak...k bai...before that better perform my isyak first....>__^











Saturday, 3 December 2011

B1A4 dan si kembar~~

Assalamualaikum........ =)

Selalu kan aku rasa blog ni asyik citer perkara-perkara yang stress jer... sekali sekala jom kita enjoy dengan K-POP.....Wuhuuuuuuuuuuuu....~~~

Sebelum tu, aku nak buat pengakuan, Aku sebenarnya adalah peminat KOREAN'S...EVERYTHING ABOUT KOREAN, DRAMA, K-POP....DRAMA BALIK, DAN K-POP...DRAMA, DRAMA DAN DRAMA LAGI....sejak f0rm 3 sampai lah umur 23 tahun ni,memang minat sangat2 lah....minat ketat-ketat...kalau drama tu kadang-kadang, tak payah tengok subtitle dah boleh paham dah apa yang dorang cakap...

Kalau K-pop, aku paling suka 2PM, SHINEE, GIRL'S GENERATION, SUJU, B1A4, INFINATE, CN BLUE, FT ISLAND n ramai lagi lah, tapi paling suka 2PM...hikhikhik...sebab dorang very the man.....




TAPI.......

Rupa-rupanya ada lagi orang-orang yang lagi dasyat dari aku...

sampai sanggup pergi berhimpit-himpit, bersempit-sempit pergi sambut K-POP idol ni kat airport..yelah, semalam kan SUJU, B1A4, MISS A n sape lagi entah yang datang ke MALAYSIA untuk konsert dorang...malam ni konsert dorang dan malam ni jugak lah dorang akan balik....aku tak tahu pun pasal kedatangan dorang kat Malaysia semalam, thank t0 kembar yang fanatik giler dengan B1A4 ni...haissshhh...unnie pening tengok korang.....

Ceritanya pasal si kembar ni, semalam dorang pergi airport nak sambut B1A4, siap bawak hadiah dan sepanduk comel dengan tulisan korea lagi....terbaek lah!...Tapi yang sedihnya, dorang dengan peminat-peminat B1A4 yang lain, tunggu punya tunggu, tiba-tiba dapat info yang B1A4 dah sampai kat hotel...HAISHH...sedih giler sampai nangis2 pulak dorang..... 

Tadi lepas habis kelas korea~~ehem...pembetulan~~ktorang pergi kelas tu, tapi bila sampai sana dapat mesej kelas di batalkan sebab seongsenim ada hal...apa ni seongsenim, saya dah semangat nak pergi kelas tau, dah la saya ni student baru, pulak tu minggu lepas saya dah semangat nak pergi kelas korea, seongsenim cakap batal jugak....apa ni, apa ni semua seongsenim...saya sangat2 merajuk dengan seongsenim....dah la seongsenim!! ehem....

Sambung cerita si kembar tadi, dalam perjalanan nak balik ke kolej tadi,si kembar ni asyik gaduh jer...semuanya pasal B1A4...dorang nak pergi jumpa B1A4 lagi malam ni, nak hantar B1A4 balik ke korea kat airport...hadoi...unnie pening lagi....aishah...aini...unnie pun dah tertukar mana satu aishah mana satu aini, muka sama, suara pun sama.... make unnie lagi pening....y0u all sangat terbaek lah, bikin unnie ternganga..hikhikhik.....

Dan...aishah dan aini, jadi tak korang pergi hantar B1A4 mlm ni? Papehal update kat unnie yea, unnie suka dengar cerita korang...=)


Tapi aku percaya, kat luar sana memang ramai gila peminat k-pop, gila-gila ramai...tapi untuk peminat k-pop macam kitorang ( eh, aku pun termasuk jugak ker? weh2, aku pun peminat k-pop apa) satu jer nak mintak...sape-sape artis Malaysia yang nak tiru k-pop, lupakan je lah lau tak dek talent macam dorang...dorang dah hebat sebagai dorang...tak perlu lah nak buat market macam dorang...kita pun boleh jadi hebat kalau tak tiru dorang...INDIE BAND MALAYSIA hebat ape!! So, kekal lah sebagai apa yang kita dah ada...tak payah nak kawai sangat lah! Kalau nak tiru, baik tiru benda yang boleh membangunkan bangsa...0KAY...PAPEPUN MALAYSIA STILL THE BEST! KALAU DAH TIRU MANA NAK BEST LAGI...YE TAK?

OKAY, Sebelum aku melalut dan menyimpang ke jalan yang bengkang bengkok, jom kita layannnn MV B1A4....(lompat-lompat sambil tepuk tangan dan sila buat muka comel, sebab dorang sangat comel)













~~~video yang walaupun tengok banyak-banyak kali tapi tak pernah bosan~~~KYEopTA >__<